Deze drie data in 2023 moet je volgens een zelfverklaarde tijdreiziger in je agenda noteren

Een mysterieuze TikTok-gebruiker, die beweert een “tijdreiziger” te zijn, heeft gezegd dat de mens begin 2023 nieuwe universums zal vinden en het eerste contact met aliens zal maken. De maker, bekend onder de gebruikersnaam @2983.time.traveller, heeft meer dan 1.500 volgers gekregen voor het plaatsen van zijn bizarre waarschuwingen en beweert uit het jaar 2983 te komen.

Nu heeft de TikToker gewaarschuwd voor drie belangrijke data waar zijn volgers op moeten letten, enkele weken voordat het nieuwe jaar begint. In de video, die al meer dan 14.700 keer is bekeken, schrijft hij: “Attentie. Ja, ik ben een echte tijdreiziger, onthoud deze data voor het begin van 2023.”

3 belangrijke data

Dit schreef hij (of zij): “30 januari: Mensen ontdekken drie alternatieve universums die uit balans zijn. 14 februari: 4 middelbare scholieren in Mexico krijgen onbekende vermogens van de zon die nog nooit eerder zijn gezien! 10 februari: Een UFO landt bij Area 51 en brengt een nieuwe buitenaardse soort mee. Blijf veilig!”

Gebruikers van de sociale media waren echter verdeeld over de clip toen ze in de commentaren discussieerden of de maker is wie hij beweert te zijn. Iemand merkte op: “Hoe kunnen we geloven dat je een tijdreiziger bent??” Nog iemand anders zei: “En we moeten jou zomaar geloven?”

Er was ook iemand die een vraag had voor de ‘tijdreiziger’: “Wanneer eindigt de oorlog in Oekraïne?” Waarop de man of vrouw uit de toekomst antwoordde: “In 2026.” We zullen het allemaal samen met jullie in de gaten houden…

(Intropic: Unsplash)

Plaats een reactie