Kijk hoe de vrouw met ‘de grootste mond ter wereld’ een hap uit een broodje neemt

Iemand vertellen dat hij een grote mond heeft is meestal een belediging, maar niet voor deze vrouw. Sam Ramsdell heeft de grootste mond ter wereld, ze heeft zelfs een Guinness World Record om het te bewijzen. Ze pakte de ‘titel’ in 2021 en is sindsdien beroemd geworden op de sociale media.

Met maar liefst 3,4 miljoen TikTok-volgers en enkele honderdduizenden Instagram-fans, toont Sam de wereld hoe ze voedsel verslindt of een uitstapje naar de tandarts maakt. Nadat ze jarenlang heeft geprobeerd om door te breken in de muziek- en comedy-industrie, heeft Sam eindelijk haar eigen unieke weg naar de schijnwerpers geplaveid of moeten we zeggen: geknabbeld…

Zangeres en komiek

In een recent interview vertelde ze: “Ik probeerde het te maken als een professionele zangeres en komiek in New York en ik ging elke dag naar audities en ’s avonds naar open mic-avonden. Toen de pandemie toesloeg, dacht ik dat mijn carrière als entertainer voorbij was. Maar TikTok ontplofte op dat moment, dus ik nam me voor om elke dag te posten en mijn ‘niche’ te vinden.”

Commentaren

“Toen ik eenmaal begon te posten en gekke gezichten maakte, kreeg ik veel commentaar op mijn mond,” ging ze verder. “Ik liet mijn onzekerheden voor wat ze waren, en hier zijn we dan!” Maar niet iedereen is zo vriendelijk geweest over Sam’s beste ‘troef’. Ze zei: “Ik krijg veel commentaar dat ik ‘lelijk’ en ‘walgelijk’ ben, maar ik ben zo geboren. Helaas hoort dat erbij als je heel actief op sociale media bent.”

Plaats een reactie