‘Fitste oma ter wereld’ is 64. Waanzinnig hoe ze eruitziet! (foto’s)

Een fitte oma van 64 die bewijst dat leeftijd slechts een getal is, onthulde de echte reden waarom alle vrouwen zouden moeten beginnen met gewichtheffen. Lesley Maxwell ziet er absoluut geweldig uit voor haar leeftijd en pronkt vaak met haar atletische lichaam op Instagram. De bodybuilder uit Melbourne, Australië, gebruikt haar fitnesskennis om haar schare fans te inspireren.

Ze heeft een enorme aanhang van 123.000 fans die dagelijks willen zien wat de fitte oma allemaal doet. En nu moedigt Lesley in een recente post op social media vrouwen aan om meer gewichten te heffen. Ze schreef in haar bijschrift: “Kijk als een vrouw… til als een man. Alsjeblieft dames wees niet bang dat gewichten heffen je log en onvrouwelijk maakt.”

30 titels in bodybuilding

“Gewichten heffen geeft je ’toon’ wat eigenlijk de staat van je spieren is. We kunnen niet gespierd zijn zonder spieren. En we weten allemaal dat krachttraining de meest effectieve oefening is om spieren op te bouwen,” ging ze verder.

Ze eindigde de post door volgers te vertellen om deel te nemen aan haar online maandelijkse lidmaatschapstrainingsprogramma. Lesley begon haar fitnesstraject toen ze eind 40 was en ze won al 30 bodybuildingtitels. Ze staat bekend om haar sterke armen en indrukwekkende buikspieren.

Check de foto’s hieronder maar eens…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.