Met deze simpele truc ontdooit je voorruit sneller en je hoeft je auto niet uit

Nu het weer een bitter koude wending neemt, komen de vervelende momenten er weer aan dat we onze auto moeten ontdooien. En dat kan soms leiden tot wachten, wachten en… nog eens wachten. TikTok-gebruikers hebben echter een eenvoudige truc gedeeld om je voorruit snel te ontdooien, en we kunnen niet geloven dat we daar niet eerder aan gedacht hebben!

Het is zo eenvoudig om te doen en vereist geen extra inspanning of zelfs het verlaten van je voertuig. Bij een filmpje op TikTok staat: “Zorg er voor dat je je zonneklep naar beneden doet, zodat het de luchtstroom stopt en een snellere ontdooiing van je voorruit creëert. Het creëert een blok zodat het eigenlijk sneller ontdooit.”

Andere TikTokers waren erg onder de indruk en velen gaven toe dat ze geen idee hadden van deze eenvoudige tip. Iemand schreef: “Jullie zeggen dat dit een goeie tip is voor beginnende chauffeurs? Ik rijd al 15 jaar en heb dit nu pas geleerd!” Terwijl een ander zei: “Ik ben 48 en ik heb dit nooit geweten.” Zo, weer iets geleerd vandaag!

 

Plaats een reactie