Vrouw doet afschuwelijke ontdekking over partner: “Ik durf het hem niet zeggen”

Ga hier maar even voor zitten, want dit is wel een heel bijzonder verhaal… Een vrouw heeft onthuld dat ze ontdekte dat haar vriendje met wie ze al zes jaar een relatie heeft eigenlijk haar biologische broer is. Ze postte haar verhaal op Reddit en dat veroorzaakte daar een kleine storm. De anonieme vrouw schreef: “Ik heb net ontdekt dat ik mijn biologische broer al zes jaar date.”

En ze ging verder: “Ik ben 30 en mijn broer is 32. Ik ga hem gemakshalve gewoon mijn vriend noemen terwijl ik dit typ. Ik voel me hier heel raar bij. Ik ben als baby geadopteerd, maar ik wist pas dat ik geadopteerd was toen ik op de middelbare school zat.” De Reddit-gebruikster onthulde hoe haar ‘vriendje’ ook geadopteerd werd, en dit is een van de dingen die hen aanvankelijk samenbracht. Ze vervolgde: “We kwamen er allebei pas achter dat we geadopteerd waren op de middelbare school en we hadden allebei geluk en hadden goede families. We werden niet van pleeggezin naar pleeggezin gestuurd.”

DNA-test voor stamboomonderzoek

“Onze relatie was en is nog steeds geweldig. We begrepen elkaar heel snel. We voelden ons snel tot elkaar aangetrokken” schreef ze. “Ik voelde me meteen aangetrokken en vertrouwd. Nu weet ik dat de troost en vertrouwdheid komt omdat hij mijn biologische broer is.” De vrouw legde uit dat zij en haar ‘vriendje’ alles al hadden gedaan wat een normaal koppel doet: seks hebben, uitgaan, verjaardagen vieren, ‘Ik hou van je’ zeggen, elkaars familie ontmoeten, enzovoort. En ze waren er zelfs al uit dat ze geen kinderen wilden.

De vrouw onthulde dat ze de schokkende waarheid ontdekte nadat ze had deelgenomen aan een DNA-test in het kader van een stamboomonderzoek. “Ik was in shock toen ik ontdekte dat we eigenlijk broer en zus zijn” zei ze. “Ik heb het hem nog steeds niet verteld. Ik durf niet.” Ze zei dat ze natuurlijk heel verrast was, maar herinnerde zich ook dat een aantal mensen eerder al zeiden dat zij en haar ‘vriendje’ erg op elkaar leken. Ondanks dit alles, zei de vrouw dat ze nog altijd zielsveel van hem houdt.

Ze zei: “We hebben samen een huis en een heel comfortabel leven. Ik hoop eigenlijk dat deze test fout is en zal er binnenkort nog een doen, maar ik ben toch in paniek. Ik zie hem nog steeds als de liefde van mijn leven.” Veel Reddit-gebruikers waren geschokt door de post, waarbij iemand reageerde: “Zeven miljard mensen in de wereld wat zijn de kansen.” Iemand anders zei: “Dit is niet jullie schuld, maar jullie kunnen echt niet bij elkaar blijven. Je moet het hem zo snel mogelijk zeggen.” Velen waren gewoon ook verbaasd dat iemand zoiets op een platform zoals Reddit überhaupt gewoon al deelde.

(Bron: Reddit – Intropic: Unsplash)

Plaats een reactie