Van deze 5 voedingsmiddelen stijgt je libido naar een buitenaards niveau

Sommigen onder ons zullen misschien hun mannetje staan in de keuken, anderen kunnen misschien net een ei bakken. Maar allen zijn we wel benieuwd wat ons beter kan helpen presteren in de slaapkamer. En zo komen we bij een aantal voedingsmiddelen die je libido kunnen doen stijgen naar ongekende hoogten. Deze voedingsmiddelen worden ook wel eens ‘natuurlijke afrodisiaca’ genoemd. Een overzichtje…

Gember

Gember kan een flinke boost geven aan het libido van jou en je partner. Het verbetert de bloedsomloop en stimuleert het centrale zenuwstelsel. Bovendien werkt de wortel ook verwarmend.

Rode ginseng

Met dank aan de Chinese bevolking, die vaak niet naar een dokter gaat maar naar iemand die met kruiden werkt. Rode ginseng is zo’n kruid dat een positieve invloed heeft op het libido.

Pistachenoten

Handig… Zet je in de zetel met een potje pistachenoten, kijk samen wat tv en… boem! Pistachenoten zijn niet alleen lustopwekkend, maar verlagen ook de bloeddruk en verminderen het risico op hartaandoeningen.

Chocolade

Cacao bevat veel magnesium dat voor ontspanning zorgt en chocolade zelf is volgens experts al lustopwekkend. Een perfecte combinatie dus! In pure chocolade zit trouwens phenylethylamine (PEA). Het zorgt ervoor dat je emotioneel genot ervaart. Dus als je chocolade eet dan komen dezelfde hormonen vrij als tijdens een wilde nacht onder de lakens.

Amandelen

Onderzoek toont aan dat twee porties amandelen elke dag een goeie invloed kunnen hebben op je seksleven. De antioxidanten zoals polyfenolen en vitamines die in noten zitten, zijn heel goed voor je hart en lustopwekkend.

(Bron: FHM en Men’s Health)

Geef een reactie