Fitnessmodel dat 23 weken zwanger is, toont hoe ‘waanzinnig plat’ ze er nog uitziet

Het bekende fitnessmodel Danni Levy verbaast het internet door haar figuur die ze nog heeft na 23 weken zwangerschap. De aanstaande moeder is amper bijgekomen en draagt gewoon nog dezelfde maat van kleren als voordien. Zelfs haar indrukwekkende buikspieren zijn gewoon nog goed zichtbaar. En Danni is van plan om tot een week voor de geboorte te blijven sporten.

Danni, nu woonachtig in Marbella, zei in een interview met The Sun: “Op sommige dagen voelt het heel gemakkelijk om te zeggen: “Goed, ik laat het gewoon gaan, ik ben zwanger dus ik stop met fitnessen en begin daarna weer. Maar dan denk ik: nee, want achteraf krijg ik er spijt van. We kunnen allemaal excuses verzinnen om onszelf te laten verslappen. Maar als je niet gelukkig bent in je lichaam, zul je ook niet gelukkig zijn in je geest.”

Zelfde dieet en fitnessregime

Danni – ook redactrice van het tijdschrift Muscle and Health – was dolgelukkig toen ze in mei ontdekte dat ze haar eerste kind verwachtte. Maar ze geeft toe dat ze zich zorgen maakte over de impact die de zwangerschap op haar lichaam zou hebben. Ze zei: “Ik was blij, maar ook bang voor de veranderingen die mijn lichaam zou ondergaan. Ik dacht dat ik van de ene dag op de andere ineens een bult zou krijgen, maar dat is gewoon niet gebeurd. Ik zie er momenteel gewoon nog waanzinnig plat uit!”

Het fitnessmodel denkt ook te weten hoe dat komt. “Ik denk omdat ik hetzelfde dieet en fitnessregime heb aangehouden als daarvoor. Ik denk dat het voor elke vrouw haalbaar is” zei ze. Danni, die nog steeds haar normale kleding van voor haar zwangerschap draagt, zegt dat ze een aantal van haar oefeningen heeft aangepast om ze veiliger te maken voor de baby. “Ik loop drie of vier keer per week een rondje van 7 km of 40 minuten, wat de baby erg leuk lijkt te vinden. Ik train drie of vier keer per week 40 minuten in de sportschool, benen of bovenlichaam. Ik geniet echt van krachttraining” besloot ze.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danni Levy (@dannilevyfit)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danni Levy (@dannilevyfit)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danni Levy (@dannilevyfit)

Geef een reactie