Zelfverklaarde tijdreiziger weet nu al wie het WK wint en… heeft daar beelden van

Een zelfverklaarde ’tijdreiziger’ heeft beelden gedeeld van wat volgens hem de finale is van het WK voetbal in Qatar, die maar pas binnen een drietal weken plaatsvindt. Tegenwoordig lijken er op TikTok meer tijdreizigers te zitten dan gewone gebruikers, en ene ‘World Cup Time Traveler’ is er daar een van.

Opgelet, deze ‘tijdreiziger’ is er niet zomaar eentje, want in het verleden voorspelde hij al een paar keer enkele voetbaluitslagen helemaal correct, zoals bijvoorbeeld de finale van het EK van vorig jaar. Het filmpje dat hij nu deelde, laat uitschijnen dat Brazilië de finale in Qatar wint van Frankrijk. Op de beelden zijn Brazilianen te zien die de overwinning vieren en Fransen die droevig zijn na de nederlaag.

Bij het filmpje zet onze vriend de tijdreiziger: “Brazilië heeft zojuist Frankrijk verslagen in de WK-finale van 2022.” Of zijn voorspelling uitkomt moet nog blijken, maar opnieuw is de TikTok-gemeenschap verdeeld. Een aantal mensen is niet overtuigd, waarbij enkelen erop wijzen dat de zogenaamde beelden uit de toekomst afkomstig lijken te zijn van na het doelpunt van Richarlison in de eerste match van Brazilië tegen Servië.

Anderen grapten dan weer dat de enige bron die ze vertrouwen ‘The Simpsons’ is. Maar sommigen wezen toch fijntjes op de eerdere voorspellingen van de ’tijdreiziger’. Iemand zei: “Hij had gelijk over Euro 2020 btw.” Terwijl een ander schreef: “Stel je voor dat hij het weer bij het rechte eind heeft.” Een derde voegde eraan toe: “Als die twee daadwerkelijk in de finale spelen, dan zet ik mijn spaargeld op Brazilië.” Wordt vervolgd…

Plaats een reactie