FUN

Twee bierpensen in zwemshort knokken aan zwembad van familiehotel

Twee mannen die verwikkeld geraakten in een handgemeen aan het zwembad van een familiehotel spelen de hoofdrol in een filmpje dat enige maanden geleden keihard viraal ging. De twee kerels, blote bast en in een zwemshort, proberen elkaar verrot te meppen terwijl andere hotelgasten, waaronder kinderen, verbouwereerd toekijken.

“Bigfoot vecht ook zo”

Je hoort de man in de groene short een paar keer zeggen: “Je stopt maar beter!” Waarop de andere antwoordt: “Jij kwam achter mij klootzak!” Op een bepaald moment rollen de twee zelfs over de grond, terwijl een derde man de kemphanen uit elkaar probeert te halen.

De commentaren op het filmpje zijn soms hilarisch. “Ik lach me kapot, dit is het slechtste gevecht ooit!” zegt iemand. Of: “Volgens mij vecht Bigfoot ook op deze manier.” Ten slotte is er ook iemand die het gevecht analyseert: “Die met z’n donker haar won volgens mij. Hij wist de andere meer te raken, maar de oudere man werkte hem wel twee keer tegen de grond. Geen KO’s, dus het is aan de scheidsrechters om te beslissen!” Check het filmpje hieronder…

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.