OMG

Vliegtuig botst bij de start op een overstekende brandweerwagen

Een Airbus A320 van de Zuid-Amerikaanse luchtvaartmaatschappij LATAM is tijdens de start in de Peruaanse hoofdstad Lima op hoge snelheid tegen een overstekend brandweervoertuig geknald. Waarom het brandweervoertuig precies daar was, is nog niet geweten.

Twee brandweerlieden lieten het leven in het bizarre incident, voor de passagiers van het vliegtuig was er vooral veel schrik. Gelukkig konden zij wel allemaal het bizarre incident navertellen.

De Airbus A320 geraakt zwaar beschadigd, verloor een motor en kwam pas honderden meters verder tot stilstand. Het voorval werd vanuit verschillende hoeken vastgelegd. Al deze video’s kun je hieronder bekijken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *