FUN

Vrienden drinken laxeermiddel en spelen dan een ‘legendarische’ voetbalmatch

Sommige vriendengroepen komen met geniale ideetjes om zichzelf bezig te houden en te amuseren. Dit groepje maten uit Noorwegen besloot om een voetbalmatch te gaan spelen, maar er was een klein addertje onder het gras. Voor de wedstrijd moest iedereen goed eten en vervolgens laxeermiddel drinken.

Sprintjes naar het toilet

Wat volgde was een waanzinnige voetbalmatch waarbij de ene na de andere speler een sprintje naar het toilet moest trekken. Om iedereen optimaal van de wedstrijd te laten genieten, stonden de wc’s ook naast het veld zodat iedereen gewoon de match kon blijven volgen.

Het werd dé match van het jaar en ondanks dat er Noors gesproken wordt, kan je perfect volgen wat er gebeurt in onderstaande video. Check op het einde vooral de winning goal. Eentje die op een professioneel voetbalveld de wereld zou rondgaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.