Nederlandse dame vindt dat vreemdgaan wel eens kan, maar wel op één voorwaarde

‘Blijven Slapen’ was een programma op VTM2 waarbij twee singles die elkaar nog nooit ontmoet hadden 24 tot 72 uur opgesloten werden in een huis, in de hoop dat er iets moois tussen hen zou groeien. In Nederland kent men het programma onder de naam ‘Lang Leve de Liefde’. En wat de Nederlandse variant betreft, werd er een tijdlang danig gesproken over het potentiële koppel uit onderstaande video. De dame in kwestie las de volgende vraag voor: “Is kussen met een ander vreemdgaan?” En wat bleek? De blondine had een wel heel aparte kijk op vreemdgaan…

Kussen is sowieso voor haar bedrog van de bovenste plank, maar er is wel een uitzondering op de regel. Ze vindt namelijk dat als haar partner vreemdgaat terwijl hij dronken is, dit door de vingers kan gezien worden. Je weet dan namelijk niet echt goed wat je aan het doen bent, is haar redenering. Elke week met zo’n verhaal afkomen, is voor haar dan misschien weer net iets te veel van het goede. Om de twee weken dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *