FUN

Man is een ware held nadat hij in uitdaging van baas slaagt en iedereen 3 uur vroeger naar huis mag

De baas van het bedrijf AT&T in Dallas daagde zijn werknemers uit tot een ‘putting challenge’. Beloning: vroeger het weekend kunnen invliegen! Hij dacht echter niet dat een van de werknemers de onmogelijke challenge zou kunnen volbrengen. Het onmogelijke gebeurde…

De baas beloofde dat wanneer iemand erin zou slagen, alle werknemers maar liefst drie uur vroeger naar huis mochten. Een van de werknemers vertelt: “We waren een beetje in de war. Op een bepaald moment riep de baas door een megafoon dat iedereen in de gang moest verzamelen.” De challenge was om een balletje te ‘putten’ over bijna de hele lengte van de gang in een bekertje.

Tot de grote verbazing van iedereen, was het al meteen de tweede deelnemer – een kerel genaamd Josh – die de challenge succesvol afrondde. In het filmpje kan je zien dat iedereen in de gang gek wordt. “Het leek wel alsof we net de NBA-finals gewonnen hadden!” zei iemand achteraf. De baas zag het vooral ook als een soort van teambuilding, maar of hij dit elke vrijdag gaat doen… “Dat moeten we nog even bekijken” zegt hij. Check hieronder het geweldige filmpje, dat ondertussen keihard viraal gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.