Loodgieter deelt beelden van hoe hij dronken fietser omver kegelt. “Niet mijn fout jongen!”

Loodgieter Ian Payne (68) reed door het Engelse Portsmouth op weg naar een klant wanneer er plots als uit het niets een fietser verscheen. Ian kon de fietser niet meer ontwijken, met alle gevolgen van dien! De man postte de beelden van zijn dashcam op Facebook om iedereen er attent op te maken dat een dashcam wel degelijk heel nuttig kan zijn.

Door de aanrijding met de fietser was de voorruit van Ian helemaal naar de vaantjes. De fietser zelf, die kwam ook niet helemaal ongehavend uit de strijd, maar die nam nadien doodleuk de benen omdat hij stomdronken was en de confrontatie met de politie niet wilde aangaan. “Ik was eerst in shock en dacht dat die gast dood was” zei Ian nadien. “Ik vloekte en riep naar hem dat het niet mijn fout was.”

Ian wil nu ook vooral aantonen dat het gebruik van een dashcam geen overbodige luxe is. “Stel je maar eens voor dat ik de beelden niet had. Dan had die kerel alles kunnen beweren en was het mijn woord tegen het zijne. Eerst had ik nog medelijden met hem, maar toen hij zei dat hij stomdronken was, werd ik boos.” Bekijk hieronder de heftige beelden van de crash.

Plaats een reactie