OMG

Vrouw trouwt met pop Marcelo en bevalt van z’n kind, maar: “Hij is wel wat lui!”

Meirivone Rocha Moraes heeft haar zielsverwant gevonden in een levensgrote pop die ze haar man noemt en het paar heeft nu zelfs een ‘baby’ gekregen. De 37-jarige Braziliaanse zei dat haar moeder de lappenpop genaamd Marcelo voor haar maakte nadat ze klaagde dat ze single was en niemand had om mee te dansen. Ze realiseerde zich niet dat het liefde op het eerste gezicht zou zijn, en na een paar maanden verkering met Marcelo werd ze ‘zwanger’.

Ze besloten elkaar het jawoord te geven voordat de pasgeborene er was in een ceremonie die werd bijgewoond door 250 mensen. En grote verrassing: de geboorte – die 35 minuten duurde – verliep pijnloos. “Het was een prachtige dag voor me, heel belangrijk, heel emotioneel” vertelde Meirivone aan NTK. “Hij is de man die ik altijd in mijn leven heb gewild. Het getrouwde leven met hem is prachtig.” Maar toch heeft Marcelo ook wel een klein kantje volgens Meirivone: “Hoe is erg lui en doet niet zo erg veel in het huishouden!” 

Toch zegt Meirivone: “Alle vrouwen benijden hem. Toen mijn moeder Marcelo maakte en me voor het eerst aan hem voorstelde, werd ik verliefd op hem. Het was liefde op het eerste gezicht. Vroeger had ik geen partner om mee naar de dansles te gaan, maar nu heb ik Marcelo!” Hieronder wat foto’s van het dolverliefde koppel…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.