Pure horror nadat moeder van drie ‘schoonheidsoperatie’ laat uitvoeren

Een moeder van drie liet twee operaties uitvoeren om ‘er weer uit te zien zoals voor haar zwangerschappen’. Daaraan spendeerde ze een slordige 16.000 dollar, zeven maanden nadat ze beviel van haar derde kind. Drie weken na de operatie merkte Melanie dat er plots een gat in de buurt van haar buik zat, dat was er gekomen door een infectie.

MRSA

Het gat werd zo groot als een muntstuk en Melanie ging naar het hospitaal. Daar werd vastgesteld dat ze MRSA had, een soort van superinfectie die resistant is tegen de meeste antibiotica. Melanie wil nu ook anderen waarschuwen voor de symptomen. “Toen ik naar het hospitaal ging, wist ik dat het erg was. Maar zo erg, dat had ik nooit gedacht!” zegt ze.  

(lees verder onder de foto)

Behandeling

Melanie is nu bezig met een geschikte behandeling en alles is stilaan aan het genezen. “Ik ben blij met de eerste resultaten van de behandeling” zegt ze. “MSRA kan heel gevaarlijk zijn.” Ze blikt ook nog even terug op die verschrikkelijke dag in februari van dit jaar: “Wanneer ik ontwaakte na de operatie, voelde ik me al barslecht. Maar ik dacht dat het snel weer beter zou zijn. Niet dus!”

(Bron: The Daily Star – Foto’s: The Daily Star en Facebook Melanie Sandberg)

Plaats een reactie