Idioot steekt hand in leeuwenkooi en de leeuw twijfelt geen seconde

Dit is het moment waarop verbijsterde bezoekers van een dierentuin getuige waren van een leeuw die de vinger van een dierentuinmedewerker afbeet. Het angstaanjagende incident gebeurde in de Jamaica Zoo, in St Elizabeth, toen de man zijn hand in de kooi van de leeuw stak, kennelijk om te proberen hem te aaien.

Volgens een bezoeker, die niet bij naam genoemd wilde worden, beet de leeuw het hele bovenste deel van zijn vinger af, vanaf het eerste gewricht. Ze vertelde de Jamaica Observer dat er op dat moment ongeveer 15 mensen stonden te kijken.

De vrouw legde uit dat een rondleiding door de dierentuin ten einde was en de medewerker probeerde indruk te maken op de menigte. “Toen het gebeurde, dacht ik dat het een grap was,” zei ze. “Ik dacht niet dat het serieus was. Ik besefte niet hoe ernstig het was, want het is hun taak om een show op te voeren,” zei ze. Na het incident verdween de medewerker blijkbaar hevig bloedend. Mensen zagen hem wegrijden in een auto. Het incident wordt nu onderzocht door de politie en de directie van de dierentuin.

Plaats een reactie