Trio vertelt over hun bijzondere relatie: “Hij mag andere vrouwen zwanger maken”

Jess en Stephen zijn een koppel dat heel populair is op TikTok, vooral omdat ze heel open praten over hun toch wel bijzondere relatie. Ze zijn al 12 jaar getrouwd, maar omdat Jess biseksueel is pakken ze de dingen nu ietwat anders aan…

Alles is beter

En dat is waar ene Jessa in het verhaal stapt (niet te verwarren met de eerder vernoemde Jess…). Jess, Stephen en Jessa hebben nu gezellig met z’n drieën een relatie waarin alles kan en mag. Jessa vertelt: “Ik leerde hen kennen via Tinder en nu zorgen we met z’n drieën voor elkaar. Het gaat niet alleen over seks hoor! Met drie is alles gewoon beter dan met twee.”

Kinderen

Maar… Jess en Stephen daten gewoon ook nog met andere vrouwen buiten het ‘gezin’. En ook daar gaan gewoon alle remmen los. Jess vertelt: “Stephen mag andere vrouwen gerust zwanger maken. Ik kan geen kinderen krijgen en waarom zou ik hem dan verbieden het bij andere vrouwen te proberen? Ik sta er gewoon voor open.” Bekijk hieronder de reportage over het toch wel bijzondere liefdesleven van Jess, Stephen en Jessa.

Plaats een reactie