FUN

Twee vrienden gaan een avondje op café en eindigen een weekend op Ibiza

Wanneer je samen met je vrienden op café gaat, dan kunnen er zich daar soms ‘spektakels’ afspelen. Maar wat deze twee Engelse mannen meegemaakt hebben, dat is toch speciaal. Ze gingen een pint drinken en eindigde zowaar een vol weekend op Ibiza!

Dan en Alex gingen naar hun stamcafé en zouden ten laatste om 23u30 weer naar huis terugkeren. Maar een andere man in de bar stelde voor om samen met hem te gaan feesten naar Mallorca, zomaar omdat het kan. Verrassend genoeg twijfelden de twee geen seconde en ze waren weg.

36 uur wakker

Op de luchthaven bleek echter dat de vlucht naar Mallorca vol zat en dus ging het richting Ibiza, zonder daar een hotel te boeken en zonder enige bagage. Aangekomen op het eiland kochten ze een zwembroek, gingen naar een beach club en vandaar naar de discotheek. Ze bleven maar liefst 36 uur wakker.

Op maandag weer werken!

Na twee dagen boekten ze een vlucht naar huis, want op maandag moesten ze weer gaan werken. Nadien vertelden ze dat ze geen spijt hadden van hun avontuur en dat ze zo weer zouden doen. Alleen gingen ze wel een paar jaar wachten. Hieronder wat sfeerbeelden.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @danevanstm

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @danevanstm

Geef een reactie