OMG

Rolf heeft de meeste piercings ter wereld, waarvan mega veel in z’n kroonjuwelen

De 62-jarige Rolf Buchholz zag er op zijn 40ste helemaal anders uit dan nu. Toen had hij namelijk nog geen enkele piercing. Nu heeft hij er een heel pak! In totaal liet Rolf al 516 zogenaamde ‘body modifications’ uitvoeren. Daar is hij meteen ook wereldrecordhouder mee. Eens hij er eentje had laten doen, was er volgens hem geen houden meer aan…

Magnetische implantaten

Zo heeft hij niet enkel gigantisch veel piercings en tattoos, maar heeft hij ook hoorns laten implanteren, zijn tong in twee laten splitsen, magnetische implantaten onder zijn huid laten stoppen en hij heeft ook zijn ogen laten tatoeëren.

Geslachtsdelen

Je hebt langs de ene kant de zichtbare piercings, maar er zijn er ook die minder in het oog springen. Bijvoorbeeld degene die in zijn geslachtsdelen zitten, en dat zijn er welgeteld 278. Als je nu nog op je stoel zit, ben je goed bezig!

Seksleven

We zien de vraag al door jullie gedachten gaan: wat met zijn seksleven!? Wel, Rolf ondervindt op dat vlak- zo zegt hij – geen enkel probleem. “Ik heb meer problemen in de luchthaven dan in bed!” zegt hij zelf. Hieronder een filmpje over Rolf en wat foto’s. Hopelijk krijgen jullie er geen nachtmerries door…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rolf Buchholz (@robuchholz)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rolf Buchholz (@robuchholz)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rolf Buchholz (@robuchholz)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rolf Buchholz (@robuchholz)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rolf Buchholz (@robuchholz)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.