FUN

Jongedame maakt powerpoint om ouders te onthullen dat ze stripster is

Stripster, volgens ons is het een beroep als een ander, want het brengt gewoon ook brood op de plank. Maar misschien denkt niet iedereen daar hetzelfde over. Bijvoorbeeld de ouders van iemand die stripster is…

Hoe maak je nu aan je ietwat bevooroordeelde ouders duidelijk dat je godganse dagen ondersteboven aan een paal hangt? Wel, deze jongedame vond er iets briljant op. Ze schotelde haar ouders een powerpoint-presentatie voor!

Haar ouders waren precies toch wel onder de indruk van de uitleg: “Ik ben een stripster. Het is een veilige, anonieme omgeving. Ik doe trouwens geen ‘sekswerk’.”  Moeder en vader gaven dan ook volmondig hun zegen. Het leuke filmpje zie je hieronder.

 

@mildwestsami @lex1898 is WILD😩 Jokes aside our parents are the literal best, my mom said “I’m surprised how proud I am” 🥺😭😭 #hotgirlshit #getthatbagsis ♬ original sound – Mild West Sami

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.