FUN

Vrouw drukt iets te veel prosecco achterover en werkt zichzelf in nesten

Lindsay Clark (40) had nooit gedacht dat een brunch met enkele vriendinnen haar roem op het internet zou opleveren. Ze vierden de 47e verjaardag van een vriendin in het TwelveTwentyFive restaurant in het Engelse North Tyneside toen een en ander plots snel escaleerde…

De prosecco vloeide rijkelijk toen de jas van een van de dames achter de bank terechtkwam. Lindsay, al een beetje vrijpostiger dan anders door de prosecco, dook gezwind achter de bank om de jas te pakken. Alleen… terug recht komen was een serieus probleem!

Medewerkers van het restaurant moesten de handen uit de mouwen steken om Lindsay uit haar netelige positie te bevrijden. Het duurde maar liefst tien minuten voor dat lukte. Een van Lindsay’s vriendinnen zei achteraf: “Ze wilde altijd al beroemd zijn, maar ik denk niet op deze manier!” Hieronder vind je het hilarische filmpje:

Check zeker ook eens dit artikel: Getuige op huwelijk steelt de show met hilarische prank aan het altaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.