FUN

Getuige op huwelijk steelt de show met hilarische prank aan het altaar

Mensen kiezen bij een huwelijk niet zomaar een getuige. Nee, ze gaan voor iemand die ze graag hebben, vaak al lang kennen en op wie ze kunnen rekenen. En net dat laatste heeft vaak al voor angstzweet gezorgd, vooral als die getuige verantwoordelijk is voor de ringen…

De getuige in dit filmpje – ongetwijfeld de grappigste thuis – besloot om zijn maat eens goed bij z’n pietje te nemen en te doen zweten. Hij doet alsof hij de ring niet bij zich heeft en je hoort de bruidegom nog zeggen “Niet spelen, man”. Maar die waarschuwing kwam te laat…

De getuige tovert uit zijn zak een… gele fopspeen! Alle aanwezigen – inclusief de bruid en de priester – lagen in een deuk. De bruidegom die leek toch even van z’n melk te zijn. Gelukkig had de getuige ook de ring bij en had hij dus zijn job gedaan, mits wat extra spektakel. Check hieronder de leuke video:

Check zeker ook dit artikel eens: Britney Spears shockeert haar fans: “En dit doet ze vlak na een miskraam!?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.