FUN

Een seksspeeltje op je voorhoofd plakken is geen al te best idee

De Belgische Charlotte – die vrij populair is op TikTok – vond het onlangs een strak plan om eens een ‘buttplug’ met zuignappen op haar voorhoofd te plakken. Voor wie niet weet waarvoor zo’n ding echt dient, moet het maar eens Googelen. Alleszins niet om op je voorhoofd te plakken!

Maar Charlotte deed het dus toch en het speeltje er weer af krijgen bleek een hele uitdaging te zijn. Dat lukte, maar een prachtige zuigplek was het resultaat. Zoiets moet je dan maar de dagen nadien gaan uitleggen aan iedereen die je ontmoet!

Charlotte maalde er niet echt om. Beter nog – want elk nadeel heeft een voordeel – ze gooide haar avonturen op TikTok waar ze al miljoenen keren bekeken werden, tot ver over de landsgrenzen heen. We raden jullie toch af om het zelf eens te proberen. Gewoon kijken naar de filmpjes hieronder en je weet meteen genoeg…

 

@charlotteryckeboer Reply to @tinke124 ♬ original sound – LADbible

 

@charlotteryckeboer #stitch with @drzmackie ♬ original sound – Charlotte Ryckeboer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.