Brandweer moet vrouw bevrijden die in toilet valt nadat ze telefoon wil opvissen

Een vrouw – wiens naam niet nader genoemd wordt – moest onlangs uit een nogal netelige situatie gered worden door de brandweer. Ze had haar telefoon laten vallen in een toilet en kwam erin vast te zitten toen ze de telefoon eruit wilde vissen. Echt gebeurd…

De dame zat op een publiek toilet in het Olympic National Forest Park in Seattle. Het toilet was een zogenaamd ‘vault toilet’, waar je niet kan doorspoelen maar dat gebouwd is met een container of vat diep eronder. Op de een of andere manier slaagde ze erin om de zit van het toilet te verwijderen en daarna probeerde ze de telefoon op te vissen.

(lees verder onder de foto)

Leiband van de hond

Een brandweerman legde nadien uit: “De vrouw probeerde het eerst met de leiband van haar hond. Toen dat niet lukte, maakte ze zichzelf met de leiband vast aan het toilet en reikte ze voor haar telefoon. Helaas viel ze erin, met haar hoofd eerst.”

De vrouw kon na ongeveer 15 minuten bij haar telefoon komen en belde de hulpdiensten. De brandweer kwam ter plaatse en kon de vrouw uit haar netelige situatie bevrijden. “Ze kon haar even opfrissen, maar we hebben haar toch aangeraden om medische hulp te zoeken. Ze werd immers lange tijd blootgesteld aan menselijk uitwerpselen en andere vieze dingen” verklaarde de chef van de brandweer. Wat een verhaal!

(Bron: news.sky.com)

De brandweermannen die de vrouw bevrijd hebben (bron: Facebook)

Plaats een reactie