Politie Apeldoorn klist drie bezopen chauffeurs uit één familie

Een gezin met een vader, moeder en dochter hebben het afgelopen weekend wel heel erg bont gemaakt in Apeldoorn. Zo werd de dochter vrijdag tijdens een controle in de stad gesnapt omdat ze onder invloed reed op de weg. De dame moest mee naar het bureau. Ze belde haar vader en die kwam haar halen. Maar deze man werd onderweg ook gecontroleerd en bleek ook te veel gedronken te hebben. Ook pap moest dus mee naar het bureau. Dus vader en dochter bellen de moeder op en deze komt hen ophalen. Je raadt het al. Ook moeder wordt onderweg gecontroleerd en heeft ook te veel gedronken. De drie gezinsleden zaten toen allemaal op het bureau, samen met een aantal verbijsterde agenten.

 

(Via VKMag)

Check zeker ook dit artikel eens: Fans in shock nadat Madonna zeer bizarre video post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *