OMG

Straffe beelden tonen hoe Bart Versluys beroofd wordt van peperduur horloge

Schokkende beelden tonen de overval op de Belgische bouwpromotor Bart Versluys. Versluys werd afgelopen vrijdag beroofd van zijn uurwerk ter waarde van 350.000 euro na het verlaten van zijn bedrijf Versluys Groep in Oostende. Twee gewapende mannen spoten pepperspray in het gezicht van Versluys, waarna ze hem tegen de grond duwden en aan de haal gingen met zijn uurwerk van Richard Mille. Het peperdure uurwerk heeft een geschatte waarde van maar liefst 350.000 euro. Momenteel loopt er een gerechtelijk onderzoek naar de overval, maar in het belang van het onderzoek geeft het parket voorlopig nog geen informatie vrij. Versluys heeft een cash beloning beloofd voor de gouden tip omtrent deze diefstal. (Via HLN)

Check zeker ook eens deze video: En plots word je ondersteboven uit een kermisattractie geslingerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.