Flashback: Ongeduldige chauffeur neemt binnenweg en betaalt de prijs

Natuurlijk moeten we in het leven vooruitkijken, en niet te veel achteruit. Maar soms is het eens leuk om kort terug te blikken op iets dat ons is bijgebleven. Vandaar schotelen we jullie elke dag een ‘flashback’ voor. We blikken terug op een filmpje dat destijds veel reacties uitlokte en op veel bijval kon rekenen. Eentje dat viraal ging, met andere woorden… Ja, ook wij krijgen het soms op de heupen in het verkeer. Alles gaat soms zo tergend traag! Maar dat is nog geen reden om je geduld te verliezen en halsbrekende stoten uit te halen om de file te omzeilen. Neem nu de chauffeur in dit filmpje, die even een ‘binnenweg’ dacht te nemen. Karma loerde echter om de hoek en sloeg hard toe!

Check zeker ook eens deze video: Je auto op tijd proper maken is echt geen overbodige luxe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *