Flashback: Opa sloopt cementwagen met hamer maar karma neemt hem te grazen

Natuurlijk moeten we in het leven vooruitkijken, en niet te veel achteruit. Maar soms is het eens leuk om kort terug te blikken op iets dat ons is bijgebleven. Vandaar schotelen we jullie elke dag een ‘flashback’ voor. We blikken terug op een filmpje dat destijds veel reacties uitlokte en op veel bijval kon rekenen. Eentje dat viraal ging, met andere woorden… Hier was opa niet tevreden met de cementwagen voor z’n deur en ging aan de slag met een hamer. Maar zoals wel vaker het geval is, kreeg moedertje karma hem goed te pakken! Met lood (cement) in de schoenen weer naar huis…

Check zeker ook eens dit filmpje: Levering dure ijskast gaat niet van een leien dakje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *