Flashback: Dorpsgek met witte sokjes daagt gigantische bizon uit

Natuurlijk moeten we in het leven vooruitkijken, en niet te veel achteruit. Maar soms is het eens leuk om kort terug te blikken op iets dat ons is bijgebleven. Vandaar schotelen we jullie elke dag een ‘flashback’ voor. We blikken terug op een filmpje dat destijds veel reacties uitlokte en op veel bijval kon rekenen. Eentje dat viraal ging, met andere woorden… Deze beelden werden gemaakt in het Yellowstone National Park. Een gigantische bizon besloot om er een rustige wandeling tussen de auto’s te maken. Wat je dan zeker niet moet doen, is uitstappen en in Tarzan-stijl dat beest wat gaan jennen Eén dorpsgek besloot om dat toch maar eens te proberen. Knettergek! Opsluiten en de sleutel weggooien…

Check zeker ook eens deze video: Vrouw moet wachten op koffie en transformeert in chagrijnige kleuter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *