Flashback: Chauffeur grijpt in wanneer twee ettertjes op z’n auto slaan

Natuurlijk moeten we in het leven vooruitkijken, en niet te veel achteruit. Maar soms is het eens leuk om kort terug te blikken op iets dat ons is bijgebleven. Vandaar schotelen we jullie elke dag een ‘flashback’ voor. We blikken terug op een filmpje dat destijds veel reacties uitlokte en op veel bijval kon rekenen. Eentje dat viraal ging, met andere woorden… Deze twee idioten vonden het een leuk plan om even in het midden van de weg te gaan stappen en rijden, waardoor de auto’s er niet meer langs konden. Een chauffeur die reageerde, werd uitgescholden en ze sloegen op zijn auto. Maar dat liet hij niet zomaar gebeuren! Hij keerde terug en trakteerde de twee op een verkwikkende douche.

Check zeker ook eens deze video: Voetganger die vlug de snelweg wil oversteken gaat op z’n bek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *