Flasback: Flesjes verplaatsen gaat niet helemaal goed

Natuurlijk moeten we in het leven vooruitkijken, en niet te veel achteruit. Maar soms is het eens leuk om kort terug te blikken op iets dat ons is bijgebleven. Vandaar schotelen we jullie elke dag een ‘flashback’ voor. We blikken terug op een filmpje dat destijds veel reacties uitlokte en op veel bijval kon rekenen. Eentje dat viraal ging, met andere woorden… Je hebt zo van die dagen dat niks meezit op het werk. Alles gaat fout en je wil gewoon zo snel mogelijk weer naar huis. Maar bedenk dan één ding: het kan altijd nog erger! En deze kerel bewijst dat even vlekkeloos…

Check zeker ook eens deze video: Gekke dame schopt tegen iemands winkelkar en betaalt de prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *