Flashback: Agent op fiets moet nog wat oefenen op z’n bochtenwerk

Natuurlijk moeten we in het leven vooruitkijken, en niet te veel achteruit. Maar soms is het eens leuk om kort terug te blikken op iets dat ons is bijgebleven. Vandaar schotelen we jullie elke dag een ‘flashback’ voor. We blikken terug op een filmpje dat destijds veel reacties uitlokte en op veel bijval kon rekenen. Eentje dat viraal ging, met andere woorden… Het zal je maar overkomen als agent! Je bent in volle achtervolging op een gezocht crimineel, je schakelt nog een tandje bij, je scheurt door de bocht en plots… vlieg je door het zwerk! Wees gerust, alles kwam goed met de agent en de boef werd uiteindelijk ook geklist. Wel een beetje beschamende beelden om achteraf terug te zien.

Check zeker ook eens deze video: Geen helm dragen bij afbraakwerken heeft pijnlijke gevolgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *