FUN

Flashback: Man trakteert pakjesdieven op bompakket

Natuurlijk moeten we in het leven vooruitkijken, en niet te veel achteruit. Maar soms is het eens leuk om kort terug te blikken op iets dat ons is bijgebleven. Vandaar schotelen we jullie elke dag een ‘flashback’ voor. We blikken terug op een filmpje dat destijds veel reacties uitlokte en op veel bijval kon rekenen. Eentje dat viraal ging, met andere woorden. Vandaag een video van toen een man zijn buik echt wel vol had van die vervelende pakjesdieven. De maat was vol en hij moest er iets op vinden. Maar wat? Na vele dingen geprobeerd te hebben, had hij het gevonden: een ‘bompakket’! Hij filmde alles met een bewakingscamera en de beelden zijn hilarisch! Het terugkeerpercentage ligt blijkbaar zeer laag…

Check zeker ook eens dit filmpje: Vrouw staat erg onder druk in de carwash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *