FUN

Flashback: Jongensschool én hormonen exploderen bij optreden meidengroep

Natuurlijk moeten we in het leven vooruitkijken, en niet te veel achteruit. Maar soms is het eens leuk om kort terug te blikken op iets dat ons is bijgebleven. Vandaar schotelen we jullie elke dag een ‘flashback’ voor. We blikken terug op een filmpje dat destijds veel reacties uitlokte en op veel bijval kon rekenen. Eentje dat viraal ging, met andere woorden. Vandaag een video die werd opgenomen in een Koreaanse jongensschool en die in een mum van tijd viraal ging.  De directie dacht wellicht dat het een beetje een saaie boel was geworden op school. De jongens liepen er wat ongemotiveerd bij enzovoort. Hoe kan je dan beter de boel laten exploderen dan door een meidengroep uit te nodigen met wel heel speciale dansbewegingen. De tieners konden er in ieder geval weer tegenaan voor een paar maanden!

Check zeker ook eens dit filmpje: Karma: Slinkse opa’s omzeilen wachtrij maar gaan flink op hun bek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *