OMG

Man die van cruiseschip springt, betaalt een heel dure prijs

De heren uit het onderstaande filmpje besloten om op een cruise te gaan. En blijkbaar was er op dat schip ook heel veel drank aanwezig, die de mannen rijkelijk naar binnen werkten. Een van hen dacht dat zijn moment de gloire gekomen was en besloot om van het schip te springen. En dat vanaf een hoogte van meer dan 30 meter! De rederij van de cruise – Royal Caribbean International – kon allesbehalve lachen met de stunt. Ze beslisten dat de man een levenslange ban krijgt en dus niet meer welkom is op hun schepen. Hij postte een filmpje van zijn actie op Instagram waardoor de halve wereld het gezien heeft en hij waarschijnlijk ook niet meer welkom is op andere cruises. Was dat het dan waard!?

Check zeker ook eens dit filmpje: Opblaasbare glijbaan beklimmen met paar kilo’s teveel eindigt dramatisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *