Fietser die geen zin heeft in fietspad wordt gestopt door… aanhangwagen

Waarvoor dient een fietspad? FIETS-pad… Inderdaad! Ok, we zien hier in het filmpje ook dat er een aantal auto’s zijn die het niet zo nauw nemen met het parkeerbeleid, maar onze twee wielervrienden rijden al veel langer in het midden van de baan. En als je je niet aan de regeltjes houdt, dan krijg je vaak te maken met moedertje karma. Al bij al mag de fietser nog van geluk spreken, het had veel erger kunnen aflopen. Hoewel hij misschien toch wel om een nieuw voorwiel moet. Deze video dateert al van een paar jaar geleden, maar gaat nu weer rond op het internet. Bekijk hem hieronder:

Check zeker ook eens deze video: Pakjesbezorgster die doodsbang is van honden maakt kennis met Husky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *