Vrouw noemt medepassagiers ‘dikke varkens’ en betaalt de prijs

In dit filmpje zien we  een onbeschofte dame op een vlucht van United Airlines die een zitje kreeg tussen twee zwaarlijvige mensen en dat blijkbaar niet zo leuk vond. In plaats van meteen gewoon een ander zitje te vragen, strooide ze de beledigingen in het rond. Uiteindelijk kreeg ze haar onbeschoft gedrag als een boomerang in haar gezicht! Omdat men zag dat de vrouw voor geen rede vatbaar was, werd ze prompt van het vliegtuig gezet en kon ze pas de dag nadien een andere vlucht nemen. Deze beelden dateren van vorig jaar, maar worden nu weer massaal gedeeld op het internet. Tijd om ze nog eens vanonder het stof te halen.

Check zeker ook eens deze video: Dieven stelen koe met uitzonderlijk vervoer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *